nybjtp

Det siste populære hjemmelagde blush skjønnhetseksperimentet

Nylig, en metode for å lage hjemmelagetrødmehar spredt seg raskt på Internett, noe som har fått mange til å utbryte at det er magisk.Ideen med hjemmelaget rouge høres så gøy ut!For å lage hjemmelaget blush, så kan du prøve å blande en tomlipglosstube med litt flytende foundation.Her er noen trinn for å komme i gang:

Nødvendig materiale:

- Tom lipgloss tube

- Flytende foundation

- Valgfritt: andre fargetilsetningsstoffer som øyenskyggepulver eller ansiktspudder

blush-1 (1)
blush-1 (2)

Trinn:

1. Klargjør materialer: Bruk lipgloss tuben som er brukt opp, og klargjør den flytende foundationen du vil blande og eventuelle ekstra fargetilsetninger.

2. Bland foundation og lipgloss tube: Klem litt foundation inn i den tomme lipgloss tuben.Du kan bestemme hvor mye foundation du vil legge til basert på dybden og fargemetningen du ønsker.

3. Rør og bland: Bruk et blandeverktøy (som den lille leppebørsten som følger med leppeglasurrøret) for å blande den flytende foundationen og innholdet i leppeglasurrøret grundig for å sikre en jevn farge.

4. Juster fargen (valgfritt): Hvis du vil ha en mer spesiell farge, prøv å tilsette en liten mengde øyenskyggepulver eller ansiktspudder for å justere fargen, men pass på at du blander det jevnt.

5. Test og juster: Dupp blandingen på baksiden av hånden eller håndleddet for å se hvordan fargen og effekten ser ut.Om nødvendig, juster fargen og legg til mer foundation eller fargetilsetninger.

6. Hell i lipgloss tuben: Når du er fornøyd med fargen, hell blandingen forsiktig over i lipgloss tuben.Du kan bruke en liten trakt eller skje for å hjelpe med lasting.

7. Rengjøring og lokk: Sørg for at munningen på lipgloss-tuben er ren, og forsegl den deretter med en hette.

8. Prøv det: Vent en stund til blandingen har satt seg, og prøv deretter din hjemmelagde rouge.

Ting å merke seg:

Sørg for at verktøyene som brukes under blandingsprosessen er rene for å unngå bakteriell kontaminering.

Forsøk på å blande kosmetikk kan endre egenskapene deres eller forårsake uønskede reaksjoner.Hvis huden din er allergisk eller følsom for visse ingredienser, unngå å prøve denne metoden.

Vær forsiktig med hjemmelaget kosmetikk, spesielt før bruk i ansiktet, og gjør en hudtest for å sikre sikkerheten.

Å lage din egen blush er en kreativ idé, men sørg for å gjøre det med forsiktighet for å sikre sikkerhet og egnethet.Jeg ønsker deg suksess og nyt å lage din egen rødme!


Innleggstid: Des-01-2023